Vali Muharrem Göktayoğlu Anadolu Lisesi


Vizyon: Başarısızlığa bahane bulacağına, çözüme çare arayan, engel olacağına, engelleri kaldıran, kendi kendine yetebilen, ben değil biz olabilen, bilgi, beceri ve ahlaki yönden gelişmiş, öğrenmeyi öğreten, üretken, çalışkan, sorumluluk bilinci yüksek bir kurum olmak ve bu nitelikte bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Temel Kanunu ve Atatürk Đlke ve Đnkılâpları doğrultusunda, milli, manevi ve kültürel değerlerimize sahip çıkan ve yaşatan, bilgi ve becerilerinin farkında olan, sorumluluk bilinci yüksek, bilgiye erişmek için mevcut kaynakları kullanabilen, kendini geliştiren, değişime ve yeniliklere direnmeyen bireyler yetiştirmek için, nitelikli eğitim ve öğretim yapan bir kurum olmak amacındayız.

Başarılar: Mezun olan öğrencilerin %30´unun fakültelere yerleşimi Bilişim alanında il çapı yapılan panel ve sergiler 3 sene üst üste Volyebol Turnuvası İl birinciliği, Türkiye geneli grup 3.lüğü

Saatler: Anadolu Lisesi 8:00-15:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Voleybol Takımı Üst Üste Türkiye Yarı Finallerinde
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (424) 233 60 59

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://vmgal.meb.k12.tr

Adres - Aksaray Mah. İğdeli S. Merkez/ ELAZIĞ

Öğretmen :25
Öğrenci :232
Derslik :9
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1150
Öğretim Şekli :Okulumuz 2012 senesinin Mayıs ayında Anadolu Lisesi´ne dönüştürülmüştür. Şu anda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında 214 öğrenci ve 9 şubesiyle Eğitim Öğretime Devam etmektedir.

Yerleşim Yeri -

Adres - Aksaray Mah. İğdeli S. Merkez/ ELAZIĞ

Ulaşım Okulumuza belediye otobüsü ve minübüs ile ulaşım mümkündür. Saat başı Orduevinin önünden kalkan Aksaray Mahallesi otobüsü, Atatürk Heykeli ve Kız meslek lisesi önündeki otobüs duraklarından saat başlarını 5 geçe geçmektedir. Aksaray otobüsü Orduevi önü- Şehit İdris Bulvarı-Yakup Şevki Cad.(Sanayi sitesi ve doğukent minibüs durağı)-Gazi Caddesi-Vali Fahri Bey Caddesi-İstasyon Caddesi-Cahit Dolakay Bulvarı-Yadigar Bahçeleri- Aksaray mahallesi güzergahını izlemektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Elazığ Merkezindedir. Postahane Meydanına 1.7 km uzaklıktadır.Aksaray Mahallesindedir.